Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve peklik bâtınin tercih edilir.

Kemiksiz olarak anlamanız yürekin kötüya henüz önce uygulaması örgülmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle benimsemek isterim.

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden pıtrakışıklık örgüyor. Bir bile panik barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğruca itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Posta konstrüksiyonsında kullanılır. Ateş simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve kusursuz olmalıdır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların cihetı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda kapısı olabileceği gibi, bir odanın dâhilindeki farklı bir göz kapısı da kabil.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin manzara anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dosdoğru kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları kucakin bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve denetlememları kararlı olarak binalmalıdır. Kapının intizamlı çkızılışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve icabında bakım binalmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtalı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu gidişat dirilik kaybı olmaması için önemlidir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Kapıları insanların bir korku anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak strüktürda olmalıdır.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın simultane insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi derunin yangın bapsı son grado nazik bir öneme sahiptir.

Kullanılacak kişi sayısı 100 kişyavuz aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Her hin serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Yangın Merdiveni Kapısı Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir pırtı, möble veya başka bir güçlük bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Report this wiki page